Ikkunanpesu huolellisesti

Kun tarvitset taitavaa ja huolellista ikkunanpesua, käänny Arin Siivoukseen puoleen. Pesen ikkunat kerrostalohuoneistoissa, omakotitaloissa ja liiketiloissa.

Ikkunanpesun ammattilainen tietää aina, miten ikkunoista saadaan kirkkaimmista kirkkaimmat. Minulla on käytössäni korkealaatuiset pesuaineet, joilla vaikeimmatkin tahrat saadaan ikkunalaseista helposti pois.

Ikkunanpesujen hinnat


Ikkunanpesut hintaan 35 €/h + ALV 24 % = 43,40€ (maksutapana kortti tai käteinen)
Matka-aika yhteensuuntaan lisätään työaikaan.

Lisäksi mahdolliset pysäköintikulut laskutetaan.

Muistathan, että ostamistasi siivouspalveluista voit hakea myös kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Referenssit

Referenssit kertovat mitä parhaiten toteuttamistani siivousalan palveluista. Pesen ikkunat oikeaoppisia työmenetelmiä ja -välineitä käyttäen kerrostalohuoneistoissa, omakotitaloissa ja liiketiloissa. Olen tarkan työn tekijä, joten voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen.

"Loistavaa palvelua, nopeasti saa aikoja. Hyvä hinta ja joustaa, vaikka löysin pestävää enemmän kuin mistä olin sopinut.Ehdottomasti 10+!"
"Kiitos ikkunanpesusta. Ajattelin, että alas asti olevat parvekkeen lasit ovat liian hankalat kakkoskerroksessa muille kuin ulkoolta pesijöille, mutta työn jälki on hieno, vaikka se suoritettiin sisäkautta. Nyt voidaan viettää juhannusta partsilla. Mahtavaa työtä!"
"Arilta sai "loistavan" hyvää palvelua, ammattitaitoinen ja mukava kaveri hoiti ikkunapesun asiallisesti ja erittäin ripeästi. Talomme on aika haastava 56 erillisen ikkunan takia, mutta tämäkään ei aiheuittanut ongelmia vahva suositus Arin Ikkunapesupalveluille 6/5"